Tuinmaterialen

Oneindig veel mogelijkheden

Wij kunnen alles leveren om van uw tuin een droom tuin te maken, of u nou alles zelf wilt doen, of het (deels) uit handen wilt geven. We leveren diverse soorten zand, grond, grind, betonpuin, compost en tuinaarde. Dit kan los gestort worden of in een big bag geleverd worden.

Ook kunnen wij al uw benodigde materialen leveren voor de aanleg van uw bestrating, bijvoorbeeld als het gaat om sierbestrating, opsluitbanden, betonklinker, (keramische) tegels en/of muurblokken. Bij ons zijn de mogelijkheden oneindig.

Tuinmaterialen & Gereedschap

Ook voor al uw tuinhout kunt u bij ons terecht.  Al gaat het om enkelen tuinplanken tot een compleet tuinhuis met overkapping. Wij hebben ook diverse soorten schuttingen die ook speciaal op maat gemaakt kunnen worden voor u en ook uiteraard met de bij behorende houten of betonnen palen.

Indien gewenst kunnen wij uw bestaande tuin materialen afvoeren (puinafvoer, houtafvoer groenafvoer, grondafvoer). Dit kan gecombineerd worden als wij uw nieuwe tuinmaterialen komen leveren. Heeft u alleen wat af te voeren dat kan uiteraard ook!

Wij verkopen ook diversen soorten gereedschap die u nodig kan hebben voor de werkzaamheden in uw tuin, van een schroef tot schep of kruiwagen.

Ook verkopen wij diversen soorten verlichting voor in de tuin. Wij staan u daarom ook graag tot dienst om u te helpen met een verlichtingsplan.

Kortom als u uw tuin zelf gaat aan leggen of alles (of een deel) door ons wil laten laat doen, dan bent u bij G.T.C. aan het juiste adres.

Wij zijn leverancier van de volgende merken

Vragen?

Wilt u meer weten of een afspraak maken om geheel vrijblijvend over uw wensen en onze mogelijkheden nader van gedachten te wisselen? Bel of mail ons. U ontvangt uiteraard zo spoedig mogelijk een reactie.