Skip to content

SIERBESTRATING

Wij hebben een professioneel en vakkundig team die van uw tuin een droomtuin kunnen maken. Wij regelen de gehele aanleg van a tot z. Dat betekent dat wij naast de aanleg van uw tuin ook alle materialen voor u kunnen regelen.

Wij zijn bekwaam in alles wat met aanleg te maken heeft. Wij leggen alle soorten bestrating ook natuursteen in een zand/ cement bed. Daarnaast kunnen wij voor u gemetselde plantenbakken, vijvers, verlichting, waterornamenten etc. aanleggen. Dit alles naar uw wensen en behoeftes.

U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van de gewone schutting met houten palen maar wij kunnen ook een erfafscheiding van betongaas, steenkorven, etc voor u maken. Schuttingen met losse planken, zowel geïmpregneerd hout als hardhout, behoort tot de mogelijkheden.
Naast schermen kunnen wij daarnaast ook de poorten verzorgen. Allerlei poorten zijn mogelijk.

Voor het bouwen van vlonders of beschoeiing bent u bij ons aan het goede adres. Van mooi hardhout bouwen wij voor u prachtige vlonders en stevige damwanden.

Met een goed ontwerp wordt ook een goede basis gelegd voor het gewenste resultaat. Voordat resultaat bereikt is moeten wij van elkaar weten wat er moet gebeuren.

Maak uw wensen kenbaar en wij komen tot een oplossing!

GTC SIERBESTRATING, HET BESTRATINGSBEDRIJF VAN ALMERE

bestrating in Almere en omstreken, gespecialiseerd in;

sierbestrating - bestrating - grondwerk  - ontwerp

Scroll To Top